Ska vi byta grejer?


Att byta grejer är en god tanke, som kanske ofta stannar just vid att vara en tanke. Men varför inte göra slag i saken?

Arrangera en bytardag på jobbet eller i kvarteret. Byt bort gardinparet du tröttnat på mot en häftig lampskärm, eller ta med dig verktygen du inte längre använder och byt dem mot ett par stolar. En annan kul idé är att välja ett tema och arrangera exempelvis en växtbytardag.

Eller välj ett enklare alternativ. Du kan förslagsvis skapa en bokbytarhylla på jobbet, bjuda in till klädbytarfest med vännerna eller sätta upp en anslagstavla i barnens träningslokaler där man kan annonsera under ”önskas”, ”bytes”, ”skänkes”, ”köpes”, ”säljes”.

Upptäck glädjen i att byta grejer med varandra! Ett plus i kanten att du dessutom gör miljön en riktigt stor tjänst.